Praktijk Katootje
Kinesiologie (i.o.) Shiatsu therapie Sportmassage Dorn therapie Ontspannings-massage
 

Vitakruid

Soms is het noodzakelijk om naast een gezonde eet- en leefstijl toch wat extra vitaminen en mineralen te suppleren. De vraag is dan altijd, wat heb ik nodig? En dan is het aanbod enorm met helaas ook veel minder goede producten. 

Daarom ben ik opzoek gegaan naar een goed product en is er gekozen voor het aanbieden van supplement van het merk Vitakruid. De reden is simpel, een Nederlands bedrijf met producten van zeer goede kwaliteit en ze hebben een kundig service team die goed bereikbaar is. 

Intern volg ik ook hun cursussen om goed kennis te krijgen van hun producten. Het is daarom mogelijk om samen uit te zoeken wat het lichaam nodig heeft voor supplementen en hoe lang. Het is namelijk niet altijd noodzakelijk om altijd dezelfde supplementen te suppleren, soms is een tijdelijke boost voldoende voor het lichaam.

Er bestaan ook producten die tijdens een behandeling noodzakelijk kunnen zijn zodat lichaam en geest een boost krijgen om het proces te doorlopen. Zo slaat de behandeling extra goed aan en blijven lichaam en geest relaxter. Mocht dit nodig zijn dan bespreken we dat in de praktijk.   


Zelf checken welke supplementen nodig zijn? 

Doe de vitaminecheck 


De supplementen kunnen besteld worden bij mij in de praktijk maar het is ook mogelijk om het zelf via Vitakruid te bestellen. Voor een mooie korting van 10% gebruik de code; Cadeautje van Katootje


Bij vragen en/of twijfel neem dan contact op.


Screenshot_20230512_101405_edit_1894317068604689
Screenshot_20230512_101405_edit_1894317068604689
logo met onderschrift zwart achter vlak
logo met onderschrift zwart achter vlak
 
E-mailen
Bellen
Info