Praktijk Katootje
Kinesiologie (i.o.) Shiatsu therapie Sportmassage Dorn therapie Ontspannings-massage
 

Wie ben ik 

Even voorstellen; 

Ik ben Marjon Spruit-Hefting eigenaar en oprichter van Praktijk Katootje. Interesse voor de geneeskunde heb ik altijd al gehad maar ik ontdekte dat ik preventieve en complemtaire zorg het prettigst vind om te doen. 

Ik ben in 2011 geslaagd voor mijn Shiatsu opleiding en in 2014 voor mijn sportmassage opleiding. In maart 2022 ben ik gestart met de opleiding Kinesiologie en hoop daarvoor af te studeren in het voorjaar van 2025. 

Voor informatie wat het allemaal inhoudt verwijs ik naar de tabbladen waar uitgebreid uitleg staat. 


Neem gerust contact op voor vragen en/of het maken van een afspraak en hopelijk mag ik u ontvangen in mijn praktijk. 


 
E-mailen
Bellen
Info